IT Support

Bestil IT support hos Hänel Tech - Identificér dit problem herunder!

IT support i hele Danmark! | Gratis fejlfinding - Betal kun når problemet er løst!

Hjælp! Hvordan gør vi?

Godt spørgsmål! Du får to valgmuligheder hvorpå vi kan hjælpe dig:

 1. Fjernstyret IT-support
 2. Besøg

1. Vi er i stand til at hjælpe dig uden vores tilstedeværelse. Dette gøres ved hjælp af fjernstyringsprogrammet TeamViewer som lader dig tillade fjernstyringer på din computer. Programmet er gratis og 100% sikkert at bruge. Vi anbefaler denne mulighed først, da det hjælper både dig og os med at spare tid og penge. Hvis du vil benytte fjernstyret IT-support bedes du hente TeamViewer ved at klikke her, og derefter kontakte os, så vi kan starte sessionen. Du kan læse mere om TeamViewer og fjernstyret support her.

2. Vi kommer hjem til dig og så løser vi problemet sammen. Så får du også et personligt overblik over problemet og en snak om hvordan problemet forebygges. Bemærk: Hvis fjernstyret IT-support ikke hjalp kan denne løsning benyttes. Bemærk at kørselsgebyr kan optræde her.


Identificér dit problem herunder - Se vores priser her

Software løsninger

Vi hjælper dig med at finde frem til roden af det problem du står overfor.

Hver gang du bestiller IT-support hos Hänel Tech tilbyder vi gratis gennemgående fejlfinding af dit problem. Du betaler kun, hvis vi løser problemet!

Læs mere i "Priser" sektionen under "Support og vejledning" for oven, for et bedre overblik.
Hänel Tech har mange års erfaring med Windows styresystemet og kan derfor garantere den bedste service til diverse Windows problemer så som:

 • Programmer der ikke er kompatible med din version af Windows
 • Programfejl / Tilfældige nedlukninger
 • Enheder der ikke svarer
 • WiFi / trådløse forbindelses problemer
 • Fejl i Windows Update
 • Problemer med Windows 10 opdateringen
 • Privatlivsindstillinger efter Windows 10 opdatering
 • Problemer med printere
 • Deaktiverede tjenester
 • Windows er langsom fra starten af

Og mange flere...

Der er mange Windows problemer vi kan løse, så det er vigtigt at når I bestiller tid, at I forklarer hvad problemet er, så vi kan få dannet et hurtigt overblik.
Har du købt en ny computer som er langsom eller har du lige bygget en ny stationær PC men har problemer med at installere Windows?

I mange tilfælde får rigtigt mange mennesker købt en computer, hvor der ligger præinstallerede reklameprogrammer som Norton eller McAfee Antivirus, eller producentens egne programmer som man typisk aldrig vil bruge i normal sammenhæng. Derfor vil Hänel Tech gerne give dig muligheden for at friske din computer op! Vi kan rydde op i din computer fra alle programmer du ikke ønsker/får brug for, og optimere samt opdatere den, så du kan få glæde af din computer fra første dag.

Eller er du en af dem som ikke kan få Windows ordentligt op at køre på din nybyggede computer? Vi kan guide dig igennem installationen og få din computer op at køre! Oftest møder folk problemer med ens harddisk eller SSD mht. installation på det rigtige medie, formattering af harddisk osv. Vi garanterer derfor, at du vil få din computer op at køre med det samme! (Kun besøg-support)
Er din computer blevet for langsom? Så trænger den nok til en forårsrengøring! Det er normalt at computere vil blive langsommere med tiden, grundet overflødige filer når man surfer på internettet, installerer mange programmer og ikke får opdateret sit system. Men bare rolig, vi skal nok hjælpe dig!

Hänel Tech benytter sig kun af de bedste opdateringsprogrammer, oprydningsprogrammer og Windows' egne værktøjer. Med stor erfaring i optimering af flere Windows versioner kan vi forsikre at din computer vil føles tilnærmelsesvis som da den var den ny!

OBS: Harddiske er en af mange årsager til en langsom computer i dag, så hvis du vil have en kæmpe hastighedsopgradering, så overvej at læse om SSD opgradering under "Hardware løsninger".
Oplever du en langsommere computer, en masse nye reklamer som du ikke ønskede, får du mange pop op vinduer, eller har din browser fået en ny startside?

Virus- og malware kan være en pine at fjerne grundet deres genoptrædener i systemet. Dog er der ingen grund til panik, fordi vi vil gerne hjælpe med at fjerne det hele for dig!

Hänel Tech anvender de mest simple og overkommelige antivirus og sikkerhedsløsninger som vil hjælpe dig med at holde dig sikker på internettet.

Til sidst beholder du programmerne, og du får et lynkursus i hvordan man anvender løsningerne, så du er godt klædt på til selv at holde din computer sikker. Derved vil du for alvor kunne slippe afsted fra alle de inficerede filer!

Problemer med din telefon eller tablet? Vi er her for dig!

Hänel Tech har erfaringer med iOS (iPhone, iPad og iPod) og Android. Så hvis du har fået en ny telefon, eller har problemer med din nuværende, så kan vi give dig en god service!
Vi kan hjælpe med:

 • Installere og gøre din telefon klar fra start
 • Oprette et Apple-ID eller en Google konto til synkronisering og download af apps
 • Opsætte internet, e-mail og synkroniseringstjenester til din smartphone/PDA
 • Klargøre indstillinger til dit behov

Og ellers ordne generelle problemer i iOS eller Android. Skriv helst for flere informationer.
Driller signalet? Mangler du en kode på dit trådløse netværk?

Internet kan godt være bøvlet, så det kræver nogle gange et kickstart før det virker perfekt. Hänel Tech kan give dig dit stabile internet tilbage igen! Vi har erfaringer med kabel og trådløst internet og kan guide dig igennem de mest irriterende problemer. Vi tilbyder:

 • Løsning på tilslutningsproblemer med trådløst internet
  • Både tilsluttet og ikke-tilsluttet
 • Diagnoticering af hastigheds- og forbindelsessignalfejl
 • Kodeord på hjemmeinternet og erhvervsnetværk med WPA kryptering.
 • Castingenhedsopsætning (Chromecast, Apple TV, trådløse højtalere, Nvidia Shield)
  • Herunder AirPlay, Bluetooth og Google Cast opsætning
 • Vejledning i trådløst netværk, routere, kabler, m.m.
Kan din computer ikke starte Windows ordentligt op? Har du opgraderet din computer men den vil hverken boote eller starte op?

Nogle gange gider Windows bare ikke åbne, og vi venter på at hjulet er færdig med at dreje rundt, men det sker aldrig. Årsagerne kan være forskellige, men oftest skyldtes det en Windows opdatering som ikke er blevet installeret ordentligt, eller ikke vil installeres.

Vi vil gøre et idybdegående forsøg for at få din PC op at køre igen.

Er dit problem ét af ovenstående? Download TeamViewer og Kontakt os!

Hardware løsninger

Hänel Tech kan hjælpe dig med en SSD opgradering. Vi kan installere Windows på din nye SSD og bevare dine dokumenter og filer på din harddisk! Eller vi kan udføre en kloning af dit gamle drev til dit nye.

Et solid state drev (forkortet, SSD) er et lagringsmedie til computere som benytter sig af flashhukommelse til opbevaring. En SSD ses som den hurtige version af en normal harddisk da den ikke er mekanisk, ikke har et højt støjniveau og har lav varmedannelse, i forhold til en harddisk. Man kan sammenligne en SSD som en større og bedre USB-pind.

SSD harddiske er populære grundet deres hurtige hastigheder. De får Windows og programmer til at starte hurtigere op og øger livskvaliteten på en computer markant. SSD'er er tilgængeld lidt dyrere og har mindre lagringplads end en harddisk, så man benytter derfor ofte SSD'en som Windows drev, og harddisken som et lagringsmedie.
(Kun stationære PC'er)

Din processor køles ved hjælp af en blæser, en køleplade og kølepasta som forbinder kølepladen og processoren. Kølepasta er vigtigt for din processorkøling, da gammel kølepasta kan øge temperaturen under brug. De fleste processorkølere kommer også med præinstalleret kølepasta af okay kvalitet, men det vil med tiden ældes hurtigere end kølepasta af høj kvalitet.

Du kan overvåge din processors temperaturer ved hjælp af et program som RealTemp. Hvis temperaturen under hæftigt brug er omkring 90 grader bør din kølepasta måske skiftes ud. Vi benytter os af høj kvalitets kølepasta med sølv og diamanter. Skriv til os så finder vi ud af noget! Tryk "Kontakt os" for oven.
Har du købt en ny del til din computer men har ingen anelse om hvordan man udskifter den gamle del? Vi kan hjælpe dig! Vi kan hjælpe med:

 • Udskiftning af processor (CPU)
 • Udskiftning af CPU køler
 • Udskiftning af RAM
 • Udskiftning af grafikkort
 • Udskiftning af bundkort
 • Udskiftning af strømforsyning
 • Udskiftning af kabinet
 • Udskiftning/installation af harddisk
 • Udskiftning/installation af SSD (se foroven)
Skriv til os så finder vi ud af noget!

Har du brug for hjælp til noget af ovenstående? Kontakt os!