Om os

Hänel Tech er en hobbyvirksomhed der specialiserer sig i IT-support, salg af skræddersyede kvalitets stationære PC’er og rådgivning og vejledning til køb og anvendelse af hverdagens elektroniske apparater og teknologi.

Hos Hänel Tech fokuserer vi på at levere vejledning, IT hjælp og computere til kundens tilfredshed. Vi vil gøre alt for at opfylde jeres ønsker. Med en bred vifte af muligheder at vælge imellem, er vi sikre på, at du vil blive glad for at benytte os.

Hänel Tech stammer fra den lille by Brørup i Sydjylland.

Med mange års erfaringer i IT-support samt bygning, fejlfinding, reparation og opgradering af PC’er, garanterer vi fuld tilfredshed og service.

Du skal være velkommen til at kigge rundt omkring på vores hjemmeside, og hvis du har spørgsmål, spørg endelig ved at kontakte os, eller udfylde formularen i bunden af siden.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig! Og kom snart igen for nye opdateringer på hjemmesiden, eller følg os på vores Facebook side for de seneste nyheder og tilbud.

Vores tanke er at gøre moderne teknologi nemmere og mere overskueligt for alle. Smartphones og tablets har efterhånden taget overhånd i dagens teknologiske verden, og selv de mindste problemer kan være de største for nogle mennesker. Derfør ønsker vi at hjælpe kunden på rette vej, med support, vejledning og rådgivning til deres elektroniske enheder.