Hänel Tech Computere

Velkommen til Hänel Techs computershop!

Her kan du se vores udvalg af højtydende, selvbyggede, stationære computere og underholdningsmaskiner til hjemmet og erhvervet.

Vælg en kategori for neden og find din Hänel Tech PC!


NYT! Design din egen Hänel Tech PC!

Tryk på billedet overfor for at komme i gang!


 

Ellers kan du se vores standard udvalg!

WorkStation - Vores arbejdsorienterede computere.

Family - Vores computere til hele familien og hjemmet.

Gamer - Vores højtydende gaming computere

Hos Hänel Tech går vi meget op i kvalitet, levetid og tilfredshed, når det kommer til computere. Så alle vores modeller er bygget med hånden på hjertet og med ærlighed, fordi vores kærlighed til computere skal mærkes hos vores kunder.

Vi bygger derfor kun vores computere med de nyeste, og bedst vurderede dele, uden at gå på kompromis på noget som helst, så jeres oplevelse forbliver den bedste. Vi brænder for kundetilfredshed, og vi håber at jeres interesse vil føre os til en god handel.

Alle Hänel Tech computere får præinstalleret hhv. Windows 10* Home** eller Professional** på personlige og erhvervsorienterede computere og kunden modtager selvfølgelig den oprindelige kode på mail eller fysisk. Windows er med i prisen på alle computere.

Hänel Tech sælger ikke computertilbehør sammen med maskinerne på nuværende tidspunkt, da vi mener, at forbrugeren selv skal beslutte sig for en skærm, et tastatur, en mus og evt. højtalere til deres behov. Men vi vil med glæde hjælpe dig med at finde computertilbehør til lige netop din maskine! Så kontakt os endelig hvis du ønsker hjælp til dette.

* - Andre Windows versioner s.s. Windows 7 og 8,1 kan aftales indbyrdes. Windows Vista og ældre versioner er ikke tilgængeligt.

** - Professional installeres på alle WorkStation modeller og Home installeres på Family og Gamer modeller. Professional kan dog installeres på Family og Gamer, så kontakt os inden et køb hvis dette ønskes.